Bezáratta magát egy háziőrizetes tolvaj

Anyámat elviselni? Inkább a börtön!

Kisebb lopásért csak háziőrizettel sújtottak egy tolvajt, ám ő úgy döntött, a börtön enyhébb büntetés lenne számára. Ott ugyanis nem kell elviselnie egész nap a házsártos anyját.

2012.04.11 13:29ma.hu / MTI

Nem bízta a véletlenre: benzines palackbombát készített, majd kisétált a házból, amelynek küszöbét a háziőrizet miatt még jó ideig nem léphette volna át, és az üveget - amellyel szerencsére túl nagy kárt nem okozhatott volna - hozzávágta a nápolyi rendőrőrs épületéhez. A szerv éber őrei azonnal bilinccsel a kezén kísérték az épületen belülre, ahonnan már nem is szabadult, egyenest a börtönbe szállították.

A 21 éves olasz fiatalembert eredetileg némi lopásért cserébe ítélték háziőrizetre, ezúttal annak megsértése mellett a közrend megzavarásával bővült a bűnlajstroma. Ám mint kiderült, szándékosan intézte így a dolgokat: miközben arcán üdvözült mosollyal vonult be a börtönbe, bevallotta, hogy annyira idegesítette már az anyja örökös zsémbelése, hogy inkább börtönbe záratta magát, mintsem még egy napig hallgassa felmenőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.