Amerikai légi személyzet csempészett drogot

Kilószám cipelték be a kokaint

Az amerikai hatóságok az American Airlines 20 alkalmazottját és vele szerződésben lévő dolgozóját vette őrizetbe kábítószer csempészet gyanújával.

2012.06.07 13:37ma.hu

A hatóságok szerint azzal gyanúsítják őket, hogy egy drogcsempész körhöz tartoztak. Összesen 45 gyanúsítottat vettek őrizetbe. Állítólag a puerto ricoi San Juan repülőtéren keresztül csempésztek kokaint az Egyesült Államokba.

A légitársaság dolgozói visszaéltek az igazolványaikkal, hogy megkerüljék az ellenőrzési rendszert. A nyomozás szerint a személyzeti bejáratot használták arra, hogy kilószám vihessék a kokaint a repülőtér területére. A biztonsági zónán belül adták át a légitársaság dolgozói a kábítószert a drogfutároknak, amit azok aztán az USA irányába vittek légi úton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.