Rendőr kézre került Diego Pérez Henaó!

Venezuelában elfogták az egyik legjobban keresett kolumbiai drogbárót

Elfogták Venezuelában az egyik legjobban keresett kolumbiai drogbárót - erősítette meg Tareck El Aissami venezuelai belügyminiszter a helyi médiának.

2012.06.04 10:50MTI

A 41 éves kolumbiai Diego Pérez Henaót - ragadványnevén Diego Rastrojót - egyebek között gyilkossággal és zsarolással gyanúsítják. Pérez Henao a nyugat-kolumbiai Valle del Cauca völgyben tevékenykedő félkatonai Los Rastrojos drogbanda második embere. Elfogása a venezuelai belügyminiszter szerint az egyik legjelentősebb csapás a szervezett bűnözésre és az illegális kábítószer-kereskedelemre. Pérez Henaót ki fogják adni hazájának, Kolumbiának. Venezuela a kábítószer-kereskedelem fontos tranzitútvonala Latin-Amerikában. Kolumbia az egyik legnagyobb kokaintermelő országnak számít. A drogot Mexikón vagy Közép-Amerikán keresztül az Egyesült Államokba vagy Európába csempészik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.