Összekeverte a zsebe tartalmát

Kokót adott cukor helyett a rendőrgyerekeknek halloweenkor

Cukor és csokoládé helyett véletlenül drogot adott halloweenkor három gyereknek egy 23 éves férfi Nagy-Britanniában, amiért hétfőn közmunkára ítélte a bíróság. A férfi balszerencséjét tetézte, hogy a kokainnal megajándékozott gyerekek épp egy rendőr csemetéi.

2012.11.20 13:29MTI

Az általános iskolás testvérek igencsak elcsodálkoztak, amikor halloweeni körútjuk végén otthon kiöntötték zsákmányukat kéregető zsákjukból, és az édességek között 8 csomagocska kokaint találtak. Náluk jobban csak adományozójuk lepődött meg, aki miután becsukta a gyerekek mögött az ajtót, a zsebébe nyúlt, hogy elővegye kokainját, ám helyette egy marék édesség volt a kezében, mivel összekeverte zsebeit.

Azonnal a gyerekek után eredt, akik azonban nem voltak egyedül: apjuk elkísérte őket portyájukra, és időközben már haza is vitte őket. Amikor a gyerekek rábukkantak a kokainra, a rendőr rögvest telefonált szolgálatban lévő kollégáinak, ők pedig azonnal intézkedtek.

A vádlott tárgyalása hétfőn volt. Százharminc óra közhasznú munka mellett büntetésül ki kell fizetnie a 145 fontos bírósági költséget. A kokainon további 200 fontot vesztett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.