Elfogták a rendőrök a zavart férfit

Önmagába kötött bele a drogos, még verekedést is provokált

Önmagával keveredett előbb vitába, majd verekedésbe is egy norvégiai drogos, akit végül a rendőrök ártalmatlanítottak.

2012.07.25 11:29ma.hu

A rendőrség fékezte meg a tomboló férfit, akiről utóbb bebizonyosodott, hogy kábítószer hatása alatt van. A férfi a norvégiai Bergenben egy kirakatban látta meg a saját tükörképét, majd vélhetően annyira zavarta, hogy a "másik fickó" visszabámul rá, hogy belekötött. A járókelők elmondása szerint előbb csak heves vitába keveredett önmagával, de mire a rendőrség a helyszínre érkezett, már néhányszor megpróbálta betörni a "kötekedő" orrát is.

Pechjére azonban csak a kirakat üvegét ütlegelte, ami miatt viszont eljárást indítottak ellene. A rendőrség közlése szerint könnyen lehet, hogy végül a börtönben köt ki, de előbb a kórházba szállították, amíg kijózanodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.