Apró tasakokban osztogatta a drogot

Kokainnal kábította a választóit

Apró kis tasakokban osztogatta a szórólapok mellé a kokaint egy brazil képviselőjelölt, így próbálván minél több szavazót szerezni magának. A rendőrök a csődületre lettek figyelmesek.

2012.10.08 17:29MTI

Kokaint csatolt kis tasakokban szórólapjaihoz egy politikusnő Brazíliában, így próbálva több szavazót szerezni magának. A rendőrségnek azért lett gyanús a dolog, mert túl népes és lelkes tömeg vette körül a 32 éves Carme Cristina Lima autóját vasárnap reggel, a helyhatósági választás napján.

A rendőrök láttán az emberek szétfutottak, ami még gyanúsabbá tette az egészet. A rendőrök átkutatták a kocsit és több száz drogos szórólapot találtak benne. A lapokon a politikusnő szájbarágón tudatta, miként szavazhatnak rá.

Limát őrizetbe vették választási csalás és drogügylet címén - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.