Görcsroham leplezte le a kokaincsempész nőt

Kokót csempészett 8 hónapos magzata mellett

71 csomag kokaint találtak annak a terhes nőnek a hüvelyében, aki egy repülőn lett rosszul és azonnali műtétre szorult.

2011.01.20 18:29manna.ro

Drogterjesztésért tartóztatták le azt a terhes nőt, aki hasában és vaginájában próbált Madridból Palma de Mallorcára szállítani szinte egy kilogramm drogot. A nőt egy görcsroham leplezte le, amely a két város közti repülőjáraton tört rá.

A nigériai nőt azonnal meg kellett operálni a leszállás után, hogy megmenthessék a kicsit. Születése után a baba légzése leállt, sikerült azonban megmenteni az életét a Son LLatzer kórházban, állapota stabil.

Orvosi források szerint a 30 és 40 év közötti anyát az úgynevezett foglyoknak fenntartott kórházba, a Son Espases-be szállították. Drogforgalmazással vádolják, és vizsgálják, milyen mértékben vonható felelősségre azért, mert nem egyedül, hanem másfél éves kisfiával utazott hasában és vaginájában kábítószerrel.

Az orvosok 71 kokaincsomagot távolítottak el szervezetéből. A kisfiú a mallorcai szociális gondozókhoz került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.