Összekeverte a szobákat

Elnézte az emeletet, elgyepálta a szállóvendéget a részeg

Berúgta a szobaajtót, majd a fürdőszobában talált férfit kirángatta és alaposan helybenhagyta egy Győrben megszállt turista, miután összekeverte az emeleteket és másvalaki szobájába ment be.

2013.05.14 10:20ma.hu

Összevertek egy német szállóvendéget az egyik győri szállodában, a férfi a recepcióra ment segítséget kérni, miután ismeretlen támadója se szó, se beszéd ütlegelni kezdte a saját szobájában. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kiérkező rendőrök felmentek a 46 éves szállóvendég negyedik emeleti szobájába, ahol megtalálták a támadót, békésen szundikálva az ágyban.

Őrizetbe vették, majd a kihallgatás során bizarr történet kerekedett ki. A 31 éves, cseh állampolgárságú férfi ugyancsak a szálloda vendége volt, ám eltévesztette az emeleteket, amikor a diszkóból erősen kapatosan visszatért. Az ő szobája a második emeleten volt, így aztán igencsak meghökkent, amikor felfedezte, hogy nem tudja kinyitni a sajátjának vélt szoba ajtaját, amikor pedig egy erőteljes rúgás után mégis bejutott, egy ismeretlent talált a fürdőszobában.

Ekkor támadt rá a németre, akinek arra sem volt ideje, hogy megszólaljon, csak a záporozó ütéseket igyekezett kivédeni. A kihallgatás során a támadó részletes beismerő vallomást tett, elmondva, hogy a szobából kiszűrődő zajok gerjesztették haragra, emiatt tört be és verte meg a jogosan ott tartózkodó férfit, mivel azt hitte, a távollétében valaki elfoglalta az ő lakrészét.

Most súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik ellene nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.