Profi volt a célpont, akit kiszemeltek

Péppé verte az "áldozat" a kirablóit

Négy nyöszörgő áldozatot vittek be a minap kora reggel egy kölni kórház sürgősségi osztályára, ám a jelek ellenére eredetileg nem ők lettek volna az áldozatok, hanem akit ők megtámadtak.

2013.04.18 07:29ma.hu

Jó célpontnak tűnt a magányos férfi Köln kihalt utcáján abban a hajnali órában, így hát a négy tolvaj ráugrott, hogy elvegyék a telefonját és a nála lévő pénzt. Csakhogy elszámították magukat és nem sokkal később már mind a négyen a baleseti sebészeten nyöszörögtek kisebb-nagyobb zúzódásokkal, miközben "áldozatuk" karcolás nélkül úszta meg a támadást.

"Az egész néhány másodperc alatt zajlott le, és mielőtt észbe kaphattak volna, már mind a négyen a földön feküdtek. Mind a négyet mentőknek kellett elvinni. A férfi meg, akit megtámadtak, ott állt, mint a cövek, még csak meg sem izzadt. És nem volt rajta egy karcolás sem" - mondta utólag az eset egyik szemtanúja, egy szemközti bár tulajdonosa.

A legkülönösebb mégis az, hogy a hajnali fél 4-kor történt esetet hiába látta több szemtanú is és hiába készült még fotó is a helyszínen lévő rendőrökről és mentőkről, a kölni rendőrség mégis határozottan állítja, hogy semmiféle incidens nem történt, nincs nyoma az esetnek. A helyi médiát azonban érthető módon izgatták a történtek, ezért a fotót alapos vizsgálat alá vetették és arra jutottak, hogy a férfi, akit a négy zsebtolvaj megtámadott, egy magas rangú katonatiszt, aki veszélyes titkos munkákra szakosodott - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.