Orális szexet kapott az örömlánytól

Prosti miatt állt fejre a kamion - nagyon "megszívta"...

Kisodródott egy kanyarban és az oldalára borult egy sörszállító kamion, a vezető pedig egy félmeztelen örömlány társaságában szorult a vezetőfülkébe, úgy találtak rájuk a rendőrök.

2013.06.10 14:35ma.hu

Fölöttébb kínos helyzetbe keveredett egy román kamionos: nem elég, hogy egy teljes rakomány sörrel borította be a kamiont az út menti bozótosba, de amikor a mentőknek sikerült kiszabadítaniuk a fülkéből, egy erősen alulöltözött éjszakai pillangó mászott ki mellőle. Utóbb kiderült, a baleset épp azért következett be, mert az örömlány bőszen szorgoskodott az útra egyre kevésbé koncentráló sofőrön.

Fotó: freedigitalphotos.net

"Egy hotel parkolójában találkoztam vele, alig néhány kilométerrel korábban" - mesélte a kínos baleset okát a 34 éves Ioan Albu. "Egyáltalán nem vagyok büszke arra, ami történt, de azt hittem, biztonságos, amit csinálunk. Ez egy jól ismert út a számomra és senki más nem jött arra" - mondta, de a jelek szerint rosszul mérte fel a helyzetet, amikor beleegyezett, hogy a prostituált menet közben elégítse ki orálisan.

A fokozódó gyönyör miatt a sofőr rosszul mérte fel a máskor oly jól ismert utat és körülbelül 80 kilométer per órás sebességgel vette be az éles kanyart, emiatt sodródott ki a jármű és borult az oldalára. A baleset következtében Albu beszorult a fülkébe, és a 40 éves Maria Petrescut is a mentőknek kellett kiszedniük a kamionból - félig felöltözve. A sofőrt a rendőrség letartóztatta, most ittas vezetés miatt indult ellene eljárás, és a figyelmetlen vezetés miatt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.