A cigi után a nő a pasira is "rágyújtott"

Videó - Üvegerkélyen "orálkodtak" pucéran!

Elszívott egy cigit, majd a pasijával folytatta a műveletet az az ausztrál nő, akit egy szemben lakó szomszédja videózott le. A felvétel pillanatok alatt népszerű lett a világhálón.

2011.10.03 11:29ma.hu

Igen szokatlan látványban lehetett részük néhány napja az ausztráliai Darwin lakóinak: az egyik társasház üvegezett erkélyén élő szexshow-t adott elő egy nem annyira ifjú, ámde határozottan lelkes párocska.

A felvételen, amelynek legkényesebb jeleneteit a videómegosztóra feltöltő zugvideós időnként felirattal takarja el, még így is jól látható, hogy a felhevült "szereplőket" a legkevésbé sem izgatja, hogy az egész világ tanúja lehet privát bulijuknak.

A nő pörögve-forogva riszálja magát, nyilvánvalóan a szobából kihallatszik a zene, egyik kezében egy üveg ital, a másikban egy szál cigi, aztán egyszercsak gondol egy nagyot és leguggolva nagyot szippant a pasija szivarjából is. Aztán mint aki jól végezte dolgát (bár ki tudja, lehet, hogy tényleg jól végezte...), felkapja a ruháját az asztalkáról és besétál a szobába, miközben párja a pucér hátsóját az átlátszó erkélyüvegnek nyomva tovább iszogat magában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.