Ha az ifjúkori hormonok elszabadulnak...

Bizarr videó: Szex az egyetem aulájában!

Amikor tombolnak a tinihormonok, akkor kő kövön nem marad, azonnal orvosolni kell a problémát. Nem számít, hogy az egyetem aulájában százak nézhetik végig az akciót...

2011.02.28 11:29ma.hu

Amikor fiatalok vagyunk, és testünket elárasztják a hormonok, néha igazán nehéz megálljt parancsolni a vágyaknak. Ha találkozunk szerelmünkkel, csak egy nyugodt helyre és néhány percre van szükség, míg feloldódnak a gátlások és lekerülnek a ruhák.

Máskor meg nyugodt hely sem kell, és a ruhától sem feltétlenül kell megszabadulni, elég, ha a legfontosabb részeket tesszük szabaddá egy gyors, lopott numeráért. És amikor nem is lopott az a numera?

Nem tudni, de igazából nem is különösen számít, hogy pontosan melyik állam melyik egyetemén készült az alábbi mobiltelefonos videó, a lényeg inkább a tartalmán van. A kissé gyenge minőség ellenére is határozottan jól látszik, hogy ezek a fiatalok nem egy önfeledt és a kelleténél meghittebb csókban forrtak össze: a miniszoknyás leányzó félreérthetetlen csípőmozdulatokkal táncol a partnere ölében.

A diáktársak nem kis megelégedésére. Meg a miénkre is. Nézzék!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.