A térfigyelő buktatta le a csalfa arát

Esküvőjén orálkodott a menyasszony

Még meg sem száradt a pecsét a házasságlevélen, amikor az ifjú asszonyka máris félrelépett, mégpedig nem mással, mint az esküvői vőféllyel. A térfigyelő kamera rögzítette az affért.

2011.12.12 14:29ma.hu / manna.ro

Azt hitte a menyasszony, hogy sikerült lóvá tennie újdonsült férjét, ám elszámította magát: a boszniai hotelből, ahol az esküvőjüket tartották, valahogy kiszávárgott a biztonsági kamera felvétele, így a bizonyítékok egyértelműen ellene szólnak.

Pedig egész jól indult minden: megvolt az esküvő, végre az ujján a gyűrű, csak az nem derül ki a felvételből, hogy vajon ha már ennyire türelmetlenül várta az ara a nászéjszakát, akkor miért nem a vőlegényével oldott kereket. De a szív útjai kifürkészhetetlenek, a vágyaké meg még inkább, úgyhogy a hófehér ruhás ifjú asszonyka inkább a vőféllyel lógott meg és azt hitték, jól elbújtak a szálloda hátsó kertjében a fák mögött.

Már odáig is nehezen jutottak el a nagy csókcsata közepette, de amint biztonságosnak vélt helyre értek, a vőfély azonnal nekiesett a menyasszonynak, aki kisvártatva már le is térdelt a férfi elé - nyilván nem a lábát akarta pihentetni.

Aztán váratlanul megjelenik a kamera sarkában a közelítő vőlegény, aki vélhetően hangosan szólongatja nejét, mert a félrelépő párocskának még épp van annyi ideje, hogy szétrebbenjen, a vőfély eliszkoljon, a "szerető feleség" meg mintha csak épp arrafelé sétált volna, boldogan bújik férjéhez.

Kár, hogy a saját lakásukban nincs térfigyelő kamera, pedig szívesen megnéztük volna, hogyan reagál ő is és férje is, amikor rátalálnak az interneten keringő videórészletre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.