Megölted "akit kétségkívül nagyon szerettél"

Megölte feleségét, mert azt álmodta, megcsalja

Életfogytiglani börtönre ítélték tegnap azt a Angliában élő román férfit, aki megfojtotta brit feleségét, mert azt álmodta, az asszony megcsalja.

2010.07.15 12:17manna.ro

A 30 éves brassói születésű Florin Codreanu januárban végzett feleségével. Egyik éjszaka féltékenységében egy kézzel megfojtotta a 27 éves nőt, miután azt álmodta, hogy az megcsalja, és el akarja hagyni. A kétségbeesett férfi ezután megpróbálta újraéleszteni, sikertelenül.

A gyilkosságot megelőzően a házaspár többször is megbeszélte a férfi periodikusan visszatérő rémálmait, a feleség javaslata ellenére azonban Florin Codreanu nem fordult pszichiáterhez.

A tárgyalást lefolytató brit bírónő igazi tragédiának nevezte az esetet.

„Elítéllek a feleséged meggyilkolásáért, akit kétségtelenül nagyon szerettél”, ezekkel a szavakkal ismertette döntését a vádlottal a bírónő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.