"Kényszerített az orális szexre"

Jolie-hasonmás erőszakolta meg a taxisofőrt

Csak a táskáját segített felvinni a lakására, de életveszélyes fenyegetés várta a taxisofőrt a romániai Angelina Jolie lakásán: a nő arra kényszerítette, hogy elégítse őt ki a szájával.

2012.08.27 13:29ma.hu

Egy kést tartott a taxisofőr nyakához a Románia-szerte csak Angelina Jolie-ként emlegetett hasonmás, és arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse őt ki. Legalábbis ezt állítja a 34 éves, nős és háromgyermekes férfi, aki néhány napja Luminita Perijocot fuvarozta haza. Cabbie Nicolae Stan elmondása szerint a nő a lakása előtt megkérte őt, hogy segítsen felvinni a csomagjait, ám a lakásba érve eltűnt minden kedvessége és fenyegető nőszeméllyé változott.

"Megkért, hogy segítsek a csomagjait cipelni, de amikor az emeletre értünk, a konyhába hívott és azt mondta, hogy szexelni akar velem. Azt hiszem, nem volt hozzászokva, hogy valaki nemet mondjon neki, mert elfogta a düh, mikor én ezt megtagadtam. Felkapott egy kést, és arra kényszerített, hogy vetkőztessem le és szeretkezzek vele" - idézte a férfi szavait az austriantimes.at című osztrák hírportál.

"De nem elégedett meg ennyivel és ráadást akart. Amikor elutasítottam, akkor rám támadt a késsel és azt követelte, hogy orálisan elégítsem ki, de mindhiába: így is megszúrt" - folytatta a beszámolót a sofőr. Elmondása szerint csak akkor sikerült megmenekülnie, amikor elbarikádozta magát a hálószobában és fel tudta hívni a segélyhívó számot, a rendőrség állítólag több mint fél tucat szúrt sebbel vitte őt a kórházba.

"Most kihallgatjuk mindkét felet, hogy kiderítsük, mi is történt valójában" - mondta el az egyik illetékes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.