Jótanácsokkal látta el áldozatát az erőszaktevő

Durva: Megerőszakolta, aztán a facebookon ismerősnek jelölte

Az álla is leesett annak a nagy-britanniai nőnek, akit saját megerőszakolója a Facebookon ismerősnek jelölt. Emily McCombs-ot 1997-ben erőszakolta meg három férfi, akkor még 14 éves kislány volt.

2012.02.07 17:29manna.ro

Emily Combs megpróbálta elfelejteni a történteket, évekig dolgozott rajta, de ismét összeomlani látszott az élete, amikor 2010-ben az egyik elkövető felkérte ismerősnek a közösségi oldalon. A meglepő az, hogy a nő el is fogadta a felkérést, és barátjává fogadta a férfit, mert rájött, hogy sohasem sikerült igazán feldolgoznia a történteket.

Az ismeretségből üzenetváltás lett, majd Emily fel is hívta erőszakolóját, aki felajánlotta a segítségét, amiért annak idején megbecstelenítette. "Ügyelj a lányaidra. Szeresd őket, hogy értékesnek érezzék magukat. És tanítsd meg a fiadat, hogy nem létezik lehetetlen" - tanácsolta Emilynek a férfi.

A nő beismerte, a beszélgetés nem volt éppen kellemes, de a férfi szavai segítettek abban, hogy elfelejtse kamaszkora legboldogtalanabb élményét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.