A férfit a lánya jelentette fel

Saját kutyáját erőszakolta - hat hónap börtönre ítélték

Elismerte a bíróság előtt, hogy többször is megerőszakolta a család kutyáját, így fél év börtönre ítéltek egy 64 éves férfit. Megrázó részletek!

2012.08.01 17:29ma.hu

Beismerte bűnösségét a lengyel Wladyslaw Dolowski, akit így a Zakopanei Bíróság hat hónap börtönre ítélt állatkínzás miatt. A perverz férfi rendszeresen megerőszakolta a család által tartott kutyát, elmondása szerint a garázs és a hálószoba volt a "kedvenc" helye, ha kedve szottyant a szexre az állattal.

A 64 éves férfi akkor is a garázsban volt, amikor lánya felfigyelt az eb fájdalmas üvöltésére - és oda belépve megdöbbentő látvány tárult elé. "Rosszul lettem. Szexuális játékszernek tekintette azt a szerencsétlen kutyát" - mondta később a vallomása során a nő.

Az austriantimes.at című osztrák hírportál arról nem számolt be, hogy a börtönbüntetés mellé elrendelték-e a perverz férfi gyógykezelését vagy sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.