Az anya a fiáért engedett a zsarolásnak

Orális szexért ígért jobb jegyet - pedig nem is ott tanított!

Azzal kereste fel egy tanár a 28 éves és vélhetően igen dekoratív anyát, hogy amennyiben nem lesz hozzá eléggé kedves, megbuktatja a fiát. A nő elfogadta az ajánlatot, később panaszt tett.

2012.12.03 13:29ma.hu

Orális szexszel próbálta bebiztosítani egy 28 éves szerb anya a fia jó jegyét az iskolában, elmondása szerint maga a tanár ajánlotta fel ezt a "lehetőséget" neki, hozzátéve, hogy ha nem lesz vele kellően elégedett, akkor a fia bizony hiába is ácsingózik a jobb jegyért. A belgrádi nő nem akarta feláldozni a fiát, ezért belement a játékba és kielégítette a szájával a tanárt.

Csakhogy nem sokkal az aktus után valahogyan rájött, hogy a tanár igazából nem is abban az iskolában tanít, ahová a fia jár, így pedig soha nem is taníthatta a gyermeket. Felháborodásában azonnal feljelentést tett, jelenleg a vádak igazságtartalmát vizsgálják az arra illetékes szervek, az austriantimes.at című osztrák hírhonlap azonban arra nem tért ki, hogy amennyiben beigazolódik, hogy valóban történt efféle aktus egy elégséges osztályzat kikényszerítéséért, akkor a zsaroló mellett vajon milyen büntetésre számíthat a nő, amiért ilyen módon szerette volna a jobb jegyet kiharcolni a gyermekének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.