Újabb csinibaba rajong a rocker "másságáért"

Fotók - Jó ég! A sokkoló Manson megint Barbie-t fogott ki

Ki érti a nőket? Miközben a népszerű zenész azon igyekszik, hogy minél ijesztőbbé tegye külsejét, a szebbnél-szebb hölgyek tapadnak rá.

Képekben a több mint csinos CariDee English! képgaléria

2010.11.03 13:29ma.hu

Úgy tűnik, Marilyn Manson már kiheverte másodszori szakítását a szép színésznővel, Evan Rachel Wood-dal, mert újabban egy talán még nála is mutatósabb, szőke loknis modellel jár.

A Barbie-külsejű hölgy nem más, mint a Topmodell leszek! nyertese, CariDee English. Sokan már nem is a sokkoló kinézetű rockert méregetik megdöbbenve, hanem a barátnőit.

Manson és az ex - Nézze meg Evan Rachel Wood izgató fotóit! - Fotó: viewimages.com

Dita Von Teese, a szemrevaló sztriptízkirálynő már a felesége is volt, de a házasságnak vége lett.

Másodjára Evan Rachel Wood-ot akarta elvenni Manson - első szakításuk alkalmával komolyan fontolgatta az öngyilkosságot -, de végül ebből a frigyből nem lett semmi.

A jelenlegi kapcsolatból bármi lehet, CariDee English mindenesetre odáig van a rémisztő rockerért...Mint mondta, lemezstúdióban ismerkedtek meg, mivel a szőke szépség éppen a bemutatkozó lemezét készíti.

Úgy véli, Manson inspiráló hatással van rá és támogatja őt az alkotásban. Mióta ismeri őt, magabiztosnak és gyönyörűnek érzi magát. Régóta találkozgatnak, és CariDee rajong a zenészért, aki "más", mint a többiek...

Micsoda? Manson és Britney egy bugyiban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.