Evan Rachel Wood színpadon mutatta meg bugyiját

Képek: Marilyn Manson exe közszemlére tette a lába közét

A csinos színésznő már bebizonyította, hogy bizony nem fél ledobni ruháit a kamerák előtt, ám ezúttal a színpad kellős közepén "huncutkodott" Evan Rachel Wood...

Evan Rachel Wood a lába közét is kivillantotta... képgaléria

2009.07.27 09:30ma.hu

Bár kezdetben egy édes és ártatlan lányka képét mutatta, ma már tudjuk, hogy Marilyn Manson szemrevaló exbarátnője nem az a kifejezett visszafogott szépség.

A vöröshajú színésznő nemrég vadító fotókon mutatta meg magát a GQ magazinban.

Azok a képek, melyeken azonban teljesen pucérra vetkőzött, nem jelentek meg.

Egészen múlt hétig. Egy másik lap ugyanis megvette a kimaradt fotókat, s megmutatta a nagyérdeműnek Evan Rachel Wood hófehér, meztelen testét, a csupasz melleivel együtt.

Most pedig újabb túlfűtött képek bukkantak elő a sztárról: Evan Rachel nem fogta vissza magát a színpadon.

Jelenlegi barátja, Shane West oldalán szórakozott, majd lecsúszott a fiú lábai elé, és olyan pózt vett fel, hogy a teljes bugyija kilátszott.

Egy fotósnak köszönhetően igen jó volt a belátás a színésznő lábai közé, így már nem kétséges az ízlése: szexi pöttyös alsót visel.

A vörös szépség egyébként alaposan kihúzhatta a gyufát Manson-nál...

A rockzenész ugyanis nemrég megdöbbentő őszinteséggel azt nyilatkozta az egyik magazinnak: máig arról fantáziál, hogy szétveri Evan Rachel fejét egy kalapáccsal...

Evan Rachel Wood anyja már az elején félt Manson miatt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.