Bevallja: expárja megöléséről fantáziál

Fotók - Marilyn Manson: Szétverném Evan Rachel fejét egy kalapáccsal

Ma már egy szemrevaló fekete hölgy, Isan Griffith oldalán látható Marilyn Manson - Arról azonban eddig nem beszélt, mennyire kiborult korábbi kedvese miatt. Most annál megdöbbentőbb módon mesélt róla...

Furcsa pár: Marilyn Manson és Evan Rachel Wood képgaléria

2009.06.26 12:00ma.hu

Tavaly még boldognak tűnt együtt a pár - Miután elvált feleségétől, Dita von Teese-től, a 39 éves Marilyn Manson egy 21 éves, szőkésvörös szépséggel, Evan Rachel Wood színésznővel kezdett el járni.

Manson és Evan Rachel Wood

2006 decembere óta tartott a kapcsolat, tavaly novemberben azonban szakítottak, állítólag részben egy, a csinos lány bátyjával kapcsolatos összezördülés miatt.

Marilyn Manson képtelen volt túltenni magát a kedvese hirtelen elvesztésén, karácsonykor pedig igazi mélypontra került lelkileg.

A Spin magazinnak adott interjújában nem kertelt, még azt is bevallotta: szörnyű, ártó gondolatok jártak és járnak azóta is a fejében Evan-nal kapcsolatban!

Marilyn elmondása szerint azért is készült ki teljesen, mert nem beszélt a szüleivel.

A szobája falaira dalszöveg-részleteket firkált és gombostűkre akasztott kokainos zacskók díszlettek rajta.

Rettenetesen maga alatt volt, úgy érezte, megbízott valakiben, akiben nem kellett volna. Evan-t a nagy szerelmének tartotta.

Marilyn új kedvesével, Isan Griffith-szel

Legalább 158 alkalommal kereste telefonon, és ahányszor a lány nem vette fel a kagylót, Manson ejtett az arcán és a kezén egy-egy vágást pengével.

Azt akarta, hogy ő is lássa, milyen fájdalmat okozott neki. A vágások ma is meglátszanak, hegek formájában.

Aztán született egy dal, I Want to Kill You Like They Do in The Movies - vagyis Meg akarlak ölni, ahogy a filmekben teszik címmel, mely Marilyn Manson bevallása szerint a fantáziájáról szól.

Azt írja le, ami minden nap eszébe jut ma is: hogy szétverné Evan Rachel Wood fejét egy nagykalapáccsal...

Mit kért Marilyn Manson a VOLT Fesztiválra? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.