Nem a külsejéért szeretik!

Megdöbbentő képek: Csúnya! Egyre jobban szétfolyik Marilyn Manson

Szinte hihetetlen, hogy az énekesnél, akinél rémisztőbb külsejűt nehezen lehetne találni, sosincs hiány szebbnél-szebb csajokból. Marilyn Manson nemcsak öregszik, de terebélyesedik is...

Meghökkentő: egyre kövérebb Marilyn Manson! képgaléria

2009.06.25 10:22ma.hu

A botrányos külsejű és életvitelű zenésztől valószínűleg még a leggyakorlottabb szeműek is meghátrálnak, ha szembejön velük az utcán. Nem így a lányok!

Marilyn Manson-nak
pár hónapja újra zsenge korú, gyönyörű barátnője van.

A 24 éves modell Isan Griffith-szel saját kiállítás-megnyitójára toppant be először a zenész. Ekkor mutatta meg a nyilvánosságnak.

Az exfeleséggel: Manson és Dita

Korábban Evan Rachel Wood-dal, azelőtt pedig Dita Von Teese sztriptízkirálynővel járt együtt, utóbbit feleségül is vette. 2006 decemberében azonban elváltak.

Manson nem sokkal később került össze Evannal, ám a hírek szerint az összeköltözés tönkrevágta a kapcsolatot.

Tény azonban, jönnek-mennek a hölgyek, akik szebbnél-szebbek, a sztár azonban a jelek szerint nehezen tudja velük tartani az iramot.

Marilyn Manson külseje az utóbbi időben nemcsak rémisztő, de egyenesen visszataszító is.

A zenész sokat hízott, s bár a fekete szín köztudottan slankít, sajnos nem segít a sztáron, hogy tetőtől-talpig ilyen ruhákba öltözik.

Extrém külseje sosem zavarta a kedveseit, de kérdés, vajon a pluszkilók elriasztják-e majd a huszonéves modellt.

Olvassa el - Zenei csemege Marilyn Manson-tól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.