Evan Rachel Wood négykézláb, meztelenül

Buja fotók: Marilyn Manson exe megmutatta a mellbimbóját!

Foghatja a fejét ismét a kemény rocker, aki nemrég panaszolta el, mennyire megviselte a lánnyal való szakítás - Evan Rachel Wood most pucéran pózol egy magazinban...

Nézze meg a teljes sorozatot - Evan Rachel izgató fotói! képgaléria

2009.07.22 15:00ma.hu

A szemrevaló vörös színésznő, noha még csak 21 éves, igen bevállalósnak tűnik.

Ha visszaemlékezünk, hogy tavaly még a cseppet sem átlagos Marilyn Manson oldalán feszített a kedveseként, ez még valószínűbb...

Marilyn Manson és Evan Rachel

A feltűnően fehér bőrű Evan Rachel Wood az i-D magazin hasábjain mutatta meg kendőzetlenül a testét, Terry Richardson képein.

Korábban a GQ magazinban is jelent már meg néhány darab Evan Rachel fotósorozatából, ezekre azonban nem került sor.

Így a csinos sztár meztelen idomait most egy másik magazin tárta a nagyérdemű elé.

Az expárja, Marilyn Manson nagy bánatára, a zenész ugyanis saját bevallása szerint máig képtelen megszabadulni az Evan Rachel okozta lelki sebektől.

Bár Marilyn-nek most új kedvese van, Isan Griffith személyében, nemrég egy mélyinterjúban a zenész megdöbbentő titkot árult el az újságírónak.

Eszerint máig arról fantáziál, hogy szétveri Evan Rachel fejét egy kalapáccsal...

Evan Rachel Wood anyja már előre félt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.