Ismét együtt Marilyn Manson és a szöszi!

Izgató fotók - Nemrég meg akarta ölni! Újra Evan-nel jár a sátán földi helytartója

Meglepő fordulatot vett Marilyn Manson élete - Az extrém külsejű zenész a közelmúltban sem titkolta, hogy legszívesebben eltenné láb alól egykori párját, aki elhagyta. Evan Rachel Wood most mégis újra a kedvese.

Evan Rachel Wood, a vörös démon izgató fotói! képgaléria

2009.12.07 13:30ma.hu

Véget ért a szőke színésznő és a True Blood-sztár Alexander Skarsgard románca - A US Weekly értesülései szerint Evan Rachel Wood ismét korábbi párja, Marilyn Manson mellett kötött ki.

Az ijesztő külsejű zenész nem a Metal Hammer magazinnak nem tagadta, hogy újra együtt vannak a 22 éves szőkeséggel.

Újabb felvonás következik...

A valójában Brian Warner néven anyakönyvezett sztár először 2006-ban jött össze Evan-nel, miután véget ért házassága a sztriptízkirálynő Dita Von Teese-zel.

2008 októberében szakításra került sor, majd idén februárban ismét összekerült a két sztár. Szeptemberben aztán megjelent Evan Rachel Wood életében Skarsgard, és a színésznő szedte a sátorfáját.

Marilyn Manson-t igencsak megviselte a dolog. Nem is olyan rég érezhető dühvel azt nyilatkozta, legszívesebben betörné Evan Rachel fejét egy kalapáccsal.

Nem tagadta, hogy szörnyű, ártó gondolatok jártak és járnak azóta is a fejében, Evan-t élete nagy szerelmének tartja, és olyat is tett, ami megdöbbentene másokat.

Ahányszor a lány nem vette fel a telefont, miután összevesztek, ejtett egy vágást az arcán és a kezén pengével...A hegek ma is látszódnak rajta.

Lady Gagából olcsó Manson-imitátor lett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.