Feltárja csodás melleit a démoni szépség!

Izzasztó képek- Formás kebleivel reklámoz ismét melltartókat Dita Von Teese!

A gyönyörű mellek ismét reflektorfényben kerültek a Wonderbra legújabb kollekciójában, ugyanis a melltartókat maga Dita Von Teese reklámozza ismét formás kebleivel. A képek pedig önmagukért beszélnek!

Dita Von Teese legújabb Wonderbra kollekciója! képgaléria

2009.09.29 15:40ma.hu
Fotó: Dailymail/ Wonderbra

A revütáncosnő különben még 2008-ban lett a cég reklámarca, illetve a Wonderbra azzal is megbízta, hogy tervezzen számukra egy limitált példányszámban kapható kollekciót, mely Wonderbra by Dita Von Teese néven fut.

A revütáncosnő tehát nem csak reklámozza a termékeket, hanem idén egy újabb kollekciót is tervezett a Wonderbra számára.

Az új kollekció egyébként csak részben a vásárlók miatt, de jórészt saját gyönyörűségére készült.

-„Remélem, hogy ezzel az új sorozattal megoszthatom az emberekkel, hogy szerintem milyen az érzéki és hordható fehérnemű, ami egy kis csillogást visz az emberek életébe. Sok nőhöz hasonlóan velem is előfordul, hogy belenézek a tükörbe és megijedek. Van, hogy semmi sem segít, legszívesebben visszamásznék az ágyba, de többnyire ilyenkor is összeszedem magam és nekivágok a napnak” – nyilatkozta a szexi Dita Von Teese.

A cég természetesen nagyrészt Dita Von Teese fehérneműbe bújtatott testére alapozza a Party Edition kollekció kampányát, így a beharangozó videóban, és a kifejezetten az új kollekcióra létrehozott honlapon is Dita Von Teese viseli saját tervezésű fehérneműit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.