Marilyn Manson elveszi Evan Rachel-t

Képek - Megnősül a sátán földi helytartója!

Nagy fordulatot vett a rocker élete - Nem is olyan rég még szakítása miatt kesergett, ám úgy tűnik, szerelmük Evan Rachel Wood-dal mégsem múlt el. Marilyn Manson állítólag feleségül veszi a színésznőt.

Összeillenek? - Marilyn Manson és Evan Rachel Wood képgaléria

2010.01.06 15:30ma.hu

Boldogságot hoz az extrém külsejű zenész számára az új esztendő? Egy ismerőse szerint Marilyn Manson megkérte barátnője, Evan Rachel Wood kezét.

A szép színésznő és a rocker tavalyelőtt szakított egymással. 2006-ban kezdődött a románcuk, melyet a nem sokkal korábban elvált Manson már akkor is nagyon komolyan vett.

Manson és csinos kedvese: jön az esküvő?

A 41 éves zenész rajongott a 22 esztendős Eva Rachel-ért, akivel azonban 2008 októberében csúnyán összeveszett. A színésznő összejött egy kollégájával.

Marilyn Manson-t olyannyira megviselte a szakítás, hogy egy magazinban nyíltan beszélt arról: sokszor arra gondolt, hogy szétveri Evan Rachel fejét egy kalapáccsal...

Különválásuk után több alkalommal is kárt tett magában, pengével vagdosta az arcát és a kezét.

A csinos lányt tartja élete szerelmének, s a jelek szerint teljesül is az álma: oltár elé vezetheti, hiszen Wood igent mondott a lánykérésre.

A The Mirror című lapnak nyilatkozó bennfentes szerint Manson már el is jegyezte a színésznőt.

"Kiherélték" Marilyn Manson ötleteit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.