Videó: Ellenzi a tehetségkutató műsorokat a zenész

Benkő László: A pillanatsztárok durván megszenvedik a sikert!

Az Omega tagja szerint egyáltalán nem használ a hazai zenei életnek a mostanában felhalmozódott temérdek tehetségkutató tv show.

2010.09.13 06:29tabu.tv

"Ma abból a szempontból sokkal nehezebb a zenészek dolga, hogy bármikor bárkit kidobhatnak a piacra, és nem biztos, hogy egyértelműen az érvényes, aki ezt nagyon komolyan gondolja, és saját magát építi. Létrejött egy olyan csoport, akiket csak felhasználnak.

Itt azokra a tehetségkutatókra gondolok, ahol az a cél, hogy gyorsan ismertté tegyék és eladják az embereket, aztán pedig jöhet a következő...
" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő László, aki már több, mint 60 éve foglalkozik aktívan a zenével.

Az Omega együttes tagja elárulta, hogy bár a nagyközönség nagy része még csak nem is sejti, de Ő biztosan tudja, hogy a tehetségkutatókból kikerült friss zenészek rettentően megszenvedik a tv műsorok hozadékait.

"Csak valamilyen árunak, vagy portékának számítanak, aztán egy vagy két év múlva már el is felejtette őket a közönség, ezt pedig nagyon súlyosan megszenvedik, mert elhitetik velük, hogy sztárok lettek, aztán pedig sokkal nehezebb feldolgozni azt, hogy eljött a dolog vége!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő László.

A zeneszerző szerint nagyon fontos, hogy a zenészek keményen megdolgozzanak azért, hogy a szakmába kerüljenek. "Az az ideális, ha az ember megdolgozik azért, hogy először ötven, aztán száz, aztán ötszáz, aztán ezer, aztán pedig szerencsés esetben több tízezer vagy százezer ismerje meg őt és a munkáját!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő László, aki szerint nem helyes, hogy a média a gyors sikert támogatja.

<script type="text/javascript" src="http://www.tabutv.hu/js.php?video=benkolaszlo_tehetsegkutatok"></script>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.