Angliában elismerték a dolgot...

Nálunk nem manipulálják az X-Faktor versenyzőinek hangját!

Digitálisan feljavították a szombaton kezdődött, brit X-Faktor versenyzőinek hangját - ismerték el a világszerte népszerű tehetségkutató verseny illetékesei.

2010.08.24 12:29ma.hu

Herman Péter, a magyar X-Faktor kreatív producere elmondta, hogy a magyarországi szériában ilyen eset nem fordulhat elő.

"Indulóink hangját természetesen nem manipuláljuk, hiszen ez egy verseny. Mint az összes tehetségkutató műsornál, egy ponton túl már csak élő adások lesznek, így nincs is értelme csalni, mert az úgyis kiderülne!" - mondta a kreatív producer.

A producer annak kapcsán nyilatkozott, hogy botrányos hír látott napvilágot a brit X-faktorról. Eszerint szoftverrel javítják fel a versenyzők énekhangjait. A műsor producerei elismerték, hogy az utómunkálatok során javítottak a mikrofonok hibáin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.