Profi létére indult az amatőr tehetségkutatón

Polgár Peti a megasztárral akar befutni

Polgár Peti nem érzi másokkal szemben igazságtalannak azt, hogy Ő szakmai berkeken belül ismert és elismert zenészként száll szembe az amatőrökkel.

2010.08.02 18:30tabu.tv

"Már túl vagyok két castingon is. Az elsőn nagyon sok emberrel együtt kellett bemutatkozni, másodszorra a zsűri válogatott, és most ha minden jól megy, akkor augusztusban folytatódik a dolog." - meséli a tabutv.hu riporterének Polgár Peti, aki a Megasztár végső győztese szeretne lenni.

Fotó: polgarpeti.hu

A fiatal tehetség egyébként nem ismeretlen a szakmabeliek és a rádióhallgatók számára sem, hiszen számtalan ismert előadó dalait szerezte már, sőt a Class FM ébresztőműsorában Sebestyén Balázséktól saját rovatot is kapott.

Polgár Peti elsősorban a gyorsan megszerezhető hírnév miatt jelentkezett a TV2 tehetségkutató műsorába.

"Ez egy jó lehetőség arra, hogy ne kis klubokban kelljen elkezdeni játszani, hanem egy nagyobb nyilvánosságot kapjon a produkció. Nem érzem igazságtalannak, hogy profiként amatőrökkel szállok versenybe, mert én ezt egy lehetőségnek fogom fel..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Polgár Péter.

"Dolgozom a Morning show műsorában a Class FM-en, de ott nem látják az arcomat, nem tudják beazonosítani, hogy én vagyok az...

Hiába mondom el ott is néha-néha, hogy nekem van ez a zenekarom, hiába vannak dalaim, ott annyira nem figyelnek fel rá!
" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a fiatal zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.