Orvosilag és anyagilag is ellenőrzik az énekeseket

Átvilágítják a Megasztár versenyzőit!

A keserű tapasztalatok miatt döntött úgy a német Megasztár menedzsmentje, hogy orvosilag és anyagilag is alaposan megvizsgálja a versenyzőket.

2010.08.11 17:29Napi Ász Online

Büntetett előélet, drogok, súlyos tartozások: botrány tekintetében a legutóbbi német Megasztárban nem volt hiány: a magyar származású versenyző, Helmut Orosz azonnal repült a show-ból, amint napvilágott látott az a leleplező videó, amelyen éppen kokaint szív fel.

Az egyik finalistáról, aki korábban börtönben ült, folyamatosan derültek ki a legkülönbözőbb titkok a műsor során. Ezeket a botrányokat szeretné idén elkerülni a Dieter Bohlen vezette német Megasztár-zsűri azzal, hogy részletes információkat gyűjt össze a résztvevőkről.

A teljes cikk itt olvasható!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.