Kikerekedett a színésznő

Renée Zellweger új melleket kapott?

Lehet, hogy a szerelem teszi, lehet, hogy csak egy jó melltartó-választás, de az sincs kizárva, hogy Renée Zellweger új melleket csináltatott magának.

Rejtély: Renée Zellweger új melleket kapott? képgaléria

2010.07.20 18:14ma.hu

Sokszor csap be mindenkit egy-egy jól eltalált fotó, és ezúttal is csak találgatni lehet: az érzékeink csapnak be, vagy Renée Zellweger tényleg mintha formásabb lenne mellesleg?

A 41 éves (hitték volna?) Oscar-díjas színésznő mostanában új szerelemre lelt, lehet, hogy ez is hozzájárul az előnyös átalakuláshoz: a színésznő elégedett önmagával és elhiszi, nemcsak csontsoványan vonzó.

Egyik legismertebb szerepében Bridget Jones megformálójaként az élete örökös küzdelem a kilókkal, ráadásul pont a szerep miatt kétszer is jócskán kikerekítette magát – talán ezért ügyelt korábban annyira kínosan a vonalaira?

Mindenesetre ez a jelenlegi külső határozottan jól áll neki. Renée, csak így tovább!

Renée Zellweger felgyújtotta lakását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.