Szerencsére senki sem sérült meg...

Renée Zellweger-t tegnap autóbaleset érte!

Renée Zellweger, amerikai színésznőt tegnap reggel autóbaleset érte. Az előtte haladó hirtelen úgy döntött, visszafordul, a színésznő pedig már nem tudott megállni. - írja a people.com.

Képekben a szexis szőkeség: Renée Zellweger! képgaléria

2009.09.02 14:50ma.hu
A baleset utáni percekben- fotó: People

Az ütközés nem az ő hibájából történt, és szerencsére senki sem sérült meg.

A hollywoodi sztárt nem rázta meg a baleset: később vásárolni látták Beverly Hillsben - csupa egészséges kaját vett az egyik ismert üzletláncban.

Barátja, Bradley Cooper nem lehetett Renée mellett, mert a napokban Liam Neesonnel forgatja a The A-Team című filmet Vancouverben. – írja a people.com.

- "Nem az ő hibája volt. Az autós váratlanul fordult meg pont előtte." - mondta a szemtan.

Mint arról már korábban írtunk, a színésznő néhány hete egy romantikus hétvégét töltött Barcelonában Bradley Cooperrel.

Cooper, akit korábban többször is Jennifer Anistonnal boronáltak össze, és Zellweger együtt reggeliztek, közösen vettek szuvenírt, és egész idő alatt – ha nem is túl látványosan - ölelkeztek.

Zellwegert egyébként már korábban is összehozták Bradley Cooperrel, de akkor a színésznő barátai szerint csak jóban voltak.

Különben a szőke színésznő legújabb filmjének, a My One and Only című mozinak most zajlanak a hivatalos bemutatói az Egyesült Államok városaiban.

Renée igyekszik minél több helyre eljutni, hogy személyes jelenlétével népszerűsítse a filmet.

Renée Zellweger magánélete furcsán alakul válása óta....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.