A színésznő mély nyomot hagyhatott...

Képek - Mit tud Renée Zellweger? - Exférje 3 éve siratja!

Három évvel ezelőtt hirtelen fellángolásnak tűnt Renée Zellweger házassága, ami nem is tartott túl sokáig: mindössze néhány hónapig. A volt férj azonban, úgy tűnik, nagy reményekkel indult neki...

Renée Zellweger, az ezerarcú képgaléria

2008.10.30 10:20ma.hu

Sokan fogadták döbbenten három éve a csinos szőke színésznő bejelentését: Renée Zellweger szinte egyik napról a másikra összekötötte életét a countryzenész Kenny Chesney-vel.

Az ismerősök már akkor nem sok időt jósoltak a kapcsolatnak, és igazuk is lett. Három hónap után elváltak az ifjú pár útjai, s Renée, akárcsak jól ismert karaktere, Bridget Jones, a szinglik életét élte tovább.

Itt még teljes a boldogság: Renée és Kenny

Úgy tűnik azonban, az exférje nem vette ilyen könnyedén a szakítást. Kenny Chesney ugyanis még a közelmúltban is olyan dalt írt, melyet a színésznő ihletett...

A zenész albuma a napokban látott napvilágot, s ezen található meg a Nowhere To Go, Nowhere To Be című szám.

Chesney nemrég egy interjúban is bevallotta, hogy nagyon nehéz időszakot élt át a Renée-től való elválás után. Semmihez nem volt energiája, csak ült és írt.

Azt ma sem tudni, valójában mi történt Renée és Kenny között, amiért szakítottak. Egy biztos: Bridget Jones megformálója sosem rejtette véka alá, hogy élvezi a függetlenséget, szabad akar lenni, és ezért arra sem vágyik, hogy gyermeket szüljön.

Nem tudja elképzelni - mondta egy korábbi nyilatkozatában -, hogy naphosszat egy csöppség után szaladgáljon. Imádja a munkáját, saját magát szeretné ellátni. Ő így boldog - fogalmazott.

Talán már csak ezért sem csoda, hogy Jim Carrey-vel való házasságából sem lett semmi. A színész ma Jenny McCarthy-val él együtt, és közösen nevelik a színésznő kisfiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.