A biztonságiak kipakoltatták a színésznő táskáját

Renée Zellwegerrel még a cipőjét is levetették - képek

Kellemetlen kötelességnek kellett, hogy eleget tegyen a hollywoodi színésznő, Renée Zellweger, tegnap a Los Angeles-i repülőtéren, ugyanis a biztonságiak kipakoltatták a táskáját egy biztonsági ellenőrzés során.

2008.03.02 08:37mellesleg.hu
Fotó: Daily Mail

Az Oscar-díjas színésznő a biztonsági ellenőrzés során kénytelen volt a nemzetközi repülőtéren kiüríteni a táskáját ugyanúgy, mint bárki más. Azonban Renée jól kezelte az eseményeket. Azon már tényleg csak mosolyogni tudott, mikor megkérték, hogy viseltes szürke sportcipőjét is levegye. Igen, valószínű, hogy oda rejtette a legdrágább kencét, ami már nem fért bele a műanyag zacskóba a többi mellé. De szüksége is volt mindezekre, hisz a múlt hétvégén ő is részt vett az Oscar-gálán több világsztárral együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.