Meghízott a korábban szuperkarcsú sztár!

Nézze meg! Renée Zellweger bánathájat növesztett!

Renée Zellweger súlya az elmúlt években szinte követhetetlenné vált: hol felszedett tizenöt kilót, hol leadott huszonötöt, hogy aztán újra meghízzon egy másik film kedvéért. Most megint kikerekedett!

Hol kövér, hol sovány! Renée Zellweger mindig csinos! képgaléria

2009.02.09 15:30rtlbulvar.hu
A pluszkilók most nem valódiak!

Ezúttal viszont ha le akar fogyni, csupán néhány másodperc, és ismét a régi formájában tündökölhet. A pluszkilók most ugyanis nem valódiak: csupán a Harvard Egyetem Puding-díjának átadóját tisztelte meg kerekebb változatban. 

Egy testszínű pulcsit vette fel, amit párnákkal tömött ki, és még egy hatalmas, fekete melltartót magára húzott a tökéletes összhatás kedvéért. Az idén ugyanis Renée-t érte a megtiszteltetés, hogy átvehesse a patinás egyetem díját, amelyet minden évben egy színésznek és egy színésznőnek osztanak ki.
 
Korábban Catherine-Zeta Jones, Scarlett Johansson, Richard Gere, Halle Berry, Charlize Theron és Harrison Ford is megkapta az Év Nőjének, illetve az Év Férfijának járó kitüntetést. 

A férfi kategória díjazottja 2009-ben James Franco lesz – ő egy hét múlva veheti át a díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.