Nincs pasija, mert sok a munkája?

Képek - Renée Zellweger útálja, ha leszinglizik - Pedig az!

Úton-útfélen azt hangoztatja Renée Zellweger, a híres Bridget Jones, hogy azért nincs pasija, mert túlságosan elfoglalt.

Képek a mindig elegáns és csodálatos Renée-ről! képgaléria

2009.01.18 14:00UIP

Lassan három éve annak, hogy véget ért Renée Zellweger rövid házassága Kenny Chesney countryénekessel, és azóta nem lehetett férfit látni az oldalán.

Rövid volt a frigy: Renée Kenny-vel

– Egyszerűen nem érek rá pasizni – mondja a színésznő az amerikai Marie Claire magazinnak adott interjújában.

– Mindig csinálok valamit, soha nem ülök egy helyben. Hangsúlyozom: nem szingli vagyok, hanem elfoglalt. Van egy csomó tervem, elsősorban ezeket szeretném megvalósítani. Jó lenne, ha Franciaországban élhetnék, hogy végre rendesen megtanuljam a nyelvet. Érdekel a történelem és a politikatudomány, de a tanulásra sem jut időm. Azért persze nyitott vagyok egy kapcsolatra – ha rám talál a szerelem, nem fogom elkergetni.

Renée Zellwegert legközelebb egy hajmeresztő thrillerben láthatjuk, melynek címe: A 39-es ügy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.