Egyre több sztár tart tojásdiétát

Renée Zellweger a háromtojásos diétára esküszik!

Amióta rehabilitálták a tojást - kiderült, hogy mértékkel fogyasztva nem emeli a koleszterinszintet - , egyre több sztár szánja rá magát a tojásdiétára.

2008.12.24 13:12UIP

A mozgalom egyik élharcosa Renée Zellweger , aki a szerepei miatt gyakran kénytelen hízni - lásd Bridget Jones -, de aztán nagyon gyorsan meg akar szabadulni a fölös kilóktól.

A tojásban szinte minden tápanyag megvan, ami a szervezetnek kell, ugyanakkor alacsony a kalóriatartalma - magyarázza a színésznő.  Tehát rövid időn belül anélkül lehet vele fogyni, hogy felborulna a szervezet egyensúlya. A módszer egyszerű: reggel egy főtt tojás, délben is egy, meg este is. Persze nem szabad túlzásba vinni: két hétnél tovább nem alkalmazható, ezután vissza kell térni a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

Renéenek nem kellett drasztikusan fogynia legújabb filmje, A 39-es ügy előtt, mert éppen csúcsformában volt. A filmben egy szociális munkást alakít, aki magához vesz egy kislányt, mert szülei bántalmazzák. Hamarosan azonban kiderül, hogy nem is a szülőkkel nem stimmel valami, hanem a kislánnyal! (Case 39 - hazai bemutató: 2009. július)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.