Volt férje képtelen feledni a színésznőt!

Renée Zellweger a múzsája ex- szerelmének!

Volt férje képtelen feledni a színésznőt, még legújabb lemezét is Renée inspirálta. Három évvel ezelőtt csak négy hónapig volt házas Renée Zellweger és Kenny Chesney countryénekes, ám a férfi azóta sem tudja feledni a színésznőt.

Szexis képek a csodás Renée-ről! képgaléria

2008.11.04 15:30ma.hu
Egykor szép pár voltak!

Három évvel ezelőtt csak négy hónapig volt házas Renée Zellweger és Kenny Chesney countryénekes, ám a férfi azóta sem tudja feledni a színésznőt. Olyannyira, hogy a napokban megjelent albumán szerepel egy olyan dal, amelyet a szakításuk inspirált. 

- Miután szétmentünk, elvonultam egy szigetre, és kiírtam magamból a bánatomat - mondja Kenny legújabb interjújában. - Annyira el voltam kenődve, hogy csak írtam és írtam

Beszédes a dal címe is: Nowhere to Go, Nowhere to Be (Nincs hová mennem, nincs hol lennem). Azóta sem derült ki, hogy Renée és Kenny miért váltak el. 

Arra mindenesetre jó volt az eset, hogy így utólag az énekes a szakításukkal reklámozza lemezét. Renée Zellwegert legközelebb tőle szokatlan szerepben láthatjuk viszont: egy horrorfilmben játszik.
 
A 39-es ügyben szociális munkást alakít, aki magához vesz egy bántalmazott kislányt. Hamarosan kiderül, hogy a gyerekkel nagyon nem stimmel valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.