Íme a legelborzasztóbbak!

Ciki képek: Zellweger vitte a pálmát ízléstelenségben - a Golden Globe legdurvább bakijai!

Rejtély, hogyan sikerül egy-egy sztárnak időnként olyan ruhába bújnia, ami leginkább egy humorshow-ba illő lenne, nem a Golden Globe gálára...

Golden Globe 2009: Íme a legízléstelenebb sztárok... képgaléria

2009.01.13 10:50ma.hu

A méregdrága, külön alkalomra tervezett ruhaköltemények olykor egyáltalán nem aratnak akkora sikert, mint azt a viselője várja...

A jó példa: Salma Hayek... - Fotó: tv.msn.com

Jó kérdés, nézett-e tükörbe néhány világsztár a nyilvános megjelenését megelőzően, de még jobb, hogy hová tette a szemét a stylist-ja!

Minap a Golden Globe gálán Los Angeles-ben is meggyőződhettek a jelenlevők arról, hogy bizony nem egy hírességnek ferde az ízlése, vagy a tükrével akadt némi gond.

Mindenki Bridget Jones-a, Renée Zellweger mutatós ruhájában egyenesen meghökkentő az átlátszó felsőrész, ami azonnal agyonvágja a hatást.

Jennifer Lopez, a ma már kétgyermekes anyuka még mindig nem bír annyira tökéletes formákkal, mint a szülés előtt.

Ám ezt senki sem venné észre, ha nem gyömöszölte volna magát ebbe az aranyló ruhacsodába. Ami meglehetősen szűknek bizonyult itt-ott...

...Kate Winslet és Leonardo DiCaprio

Cameron Diaz sem éppen hozzáillő fazont - és főleg színt! - választott a gálára, nem kis megrökönyödést okozva ezzel.

Drew Barrymore frizurája harmonizált ugyan fodros aljú ruhájával, ami azonban mégsem volt telitalálat a színésznőn...

Debra Messing sem választott túl jól, Maggie Gyllenhaal állatmintás szerelése pedig enyhén vicces, ahogyan Marisa Tomei régi korokat idéző blúza vagy Blake Lively csaknem fenékig felsliccelt ruhája!

Nem beszélve Heidi Klum-ról, aki úgy festett, mintha csak egy gazdagon díszített ajándékcsomagként szeretné felszolgálni magát.

Lányok, majd legközelebb...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.