Még a New York-i szingli is mellényúlt!

Képek: Döbbenetes kombinációk - A hét legrosszabbul öltözött sztárjai!

Választék mindig van - Nem kell ezúttal sem kell attól tartani, hogy netán kevesen lesznek a vicces gyűjteményben. A Sky ismét csokorba szedte azokat a hírességeket, akiknek nincs tükre - vagy ha van is, nem úgy tűnik, mintha használnák...

Rikító és ízléstelen: Sztárok legrosszabb választásai! képgaléria

2008.06.16 14:36ma.hu
Reese Witherspoon

A vörös szőnyegen vagy csak egyszerűen az utcán, szinte mindegy, ezúttal is akadt olyan sztár, aki feltehetően egyáltalán nem nézett a tükörbe, mielőtt elindult otthonról.

Még rosszabb, ha abból a meggyőződésből választotta ezt a szerelést, hogy istenien néz ki.

A hét legdurvább összeállítása minden bizonnyal a sikeres "miniénekesnőé", Kylie Minogue-é: a kanárisárga nadrág lila  kiegészítővel, tarka blúzzal és rózsaszín, magastalpú cipővel!

A nemrég felbukkant, csinos modell, Kim Kardashian sem kímélte közönségét a rikító sárga ruhától - bár a szín kétségtelenül jól mutatna a fekete hajú szépségen, ez a - méretes idomait csak tovább növelő - szűk ruha talán nem a legjobb választás...

Kim Kardashian

Mischa Barton romantikus ruhácskájáról nemigen lehet eldönteni, szakadófélben van-e vagy magától ilyen, mindenesetre nem igazán a csinos színésznőre való darab.

Meglepő, de még a "New York-i szingli", Kim Cattrall sem állt a helyzet magaslatán a héten! Ez az aranyló, mélyen dekoltált partyruha igazán csinos, de valahogy mégsem telitalálat a színésznőn...

Marcia Cross is belesett a hibába - A született feleség talán túlzottan is fiatalos anyukának akar tűnni, ám a copfos megoldással és a csíkos-farmeres szerkóval talán kissé túllőtt a célon!

Itt azonban még nem ér véget a lista...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.