Nagyon nem Bridget - megfelezte önmagát!

Meglepő fotók: Renée Zellweger titokban baromi rosszul van?

A negyvenéves színésznő nem bír megálljt parancsolni étkezési zavarainak. Renée Zellweger, aki a népszerű Bridget Jones-ban túlsúllyal küzdő szinglit alakított, az elmúlt években nagyjából megfelezte önmagát kilók tekintetében.

Jótékonysági esten vett részt - Renée Zellweger egyre soványabb! képgaléria

2009.03.28 13:20rtlbulvar.hu

Renée Zellweger és Jennifer Aniston sorsa sok hasonlóságot mutat. Mindketten túlvannak egy-egy sikertelen házasságon, mindketten negyven évesek, és mindketten gyermektelenek.

Huh! Így is ki tud nézni Renée...

Ráadásul ugyanazt a megoldást választják a búfelejtésre: dolgoznak, dolgoznak és dolgoznak.

- Nem vagyok szingli, csak elfoglalt - válaszolta Renée egy alkalommal az újságírók kérdésére. Ennek ellenére lerí róla, hogy elégedetlen az életével, hiszen súlyproblémája egyre aggasztóbb.

Legutóbb egy jótékonysági rendezvényen jelent meg szűk, fekete ruhában, és pálcikalábakkal.

Próbált mosolyt erőltetni az arcára, de ezúttal csak egy vicsorra futotta tőle...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.