Már megint szakítás előtt van a sztár!

Renée Zellweger: Egyszerűen nem érek rá pasizni!

Renée Zellwegernek valahogy nem jön össze a boldogság...legalábbis a szerelemben nem! Bár a szőke színésznőt számos hírességgel összeboronálták, az elmúlt három évben mégis viszonylag magányosan élt.

Képekben a csinos Renée Zellweger! képgaléria

2009.05.05 19:10ma.hu
Dan Abrams és Renée Zellweger most egy pár!

Renée Zellweger idén lesz 40 éves és szemmel láthatóan nem érdekli az, hogy egyedül van, sőt! 

Most azonban úgy tűnt, ismét rátalált a szerelem: néhány hete kezdett randizgatni az NBC csatorna tudósítójával, Dan Abramsszel. - írja a Kiskegyed. 

Renée Zellweger korábban a countryénekes Kenny Chesney felesége volt. Házasságukat 2005-ben semmissé tették az esküvőt követően, mindössze négy hónap után.
 
A színésznő azóta inkább a karrierjére koncentrál.
 
- "Az az igazság, hogy roppant elfoglalt vagyok. Egyszerűen nem érek rá pasizni. Mindig csinálok valamit, soha nem ülök egy helyben. Nekem hosszabb időre van szükségem, hogy bárkit is közelebbről megismerhessek. De nem érzem üresnek az életemet. Elég sok feladat áll most előttem." - mondta akkor a sztár...ám azóta találkozott egy olyan pasival, akiért lehet, hogy képes áldozatokat hozni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.