Készül a Bridget Jones-film harmadik része!

Képek- Renée Zellweger csak hízik és hízik...

Megkezdődtek a nagy sikerű Bridget Jones-filmszéria harmadik részének előkészületei, a főszerepben ismét Renée Zellweger látható majd.- értesült a Variety című filmes szaklap.

Néha sovány, néha kövér, de Renée mindig szexis! képgaléria

2009.07.16 14:15MTI

A variety.com kedden megjelent cikke arról számolt be, hogy megkezdődtek a Bridget Jones 3 előkészületei.

A rendező és a forgatókönyvíró személyéről még nem döntöttek, de a produkció még annyira gyerekcipőben jár, hogy a jövő év végénél hamarabb úgysem kezdődhet el a forgatás.

A portál értesülését a Working Title filmstúdió megerősítette.

Az első és a második rész Helen Fielding szingliregénye, a Bridget Jones naplója, valamint annak folytatása nyomán született, ám a harmadik epizód forgatókönyvét - újabb regény híján - valószínűleg azokból a cikkekből szerkesztik meg, amelyeket az írónő 2005-ben írt a The Independent című brit napilapnak.

A sztori a negyvenes éveibe lépett szingli Bridgetet ábrázolja, aki még mindig egy kiadónál dolgozik, és továbbra is a nagy Őről ábrándozik, de már nagyon szeretne gyereket.

A színésznő a szingli lány szerepében- túlsúlyosan!

A magazin információi szerint a harmadik rész a negyvenes éveit taposó Jones teherbeesési küzdelmeiről fog szólni.

Ezek után valószínű, hogy Colin Firth is elvállalta a harmadik részt, azt azonban még nem lehet tudni, hogy Hugh Grant is ismét feltűnik-e a színen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.