Bridget Jones férjhez megy?

Renée Zellweger órákon át vásárolt egy esküvői szalonban

Szinte pontosan öt évvel első, sikertelen házassága után most lehet, hogy Renée Zellweger megtalálta az igazit. A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára, de ki másnak vásárolt volna a színésznő egy nagy halom esküvői kelléket?

2010.06.21 15:29ma.hu
Renée Zellweger a Bridget Jones bemutatóján Carolina Herrera-ruhában

Ki ne emlékezne a dundi és esetlen fiatal lányra, Bridget Jonesra, akinek minden vágya az volt, hogy férjhez mehessen? Ehhez persze jó néhány csalódáson is át kellett esnie, míg végül rájött, hogy nem feltétlenül az a tökéletes férj, aki után sorban döglenek a nők. És ki ne emlékezne arra az örömteli pillanatra, amikor a filmbeli Bridget naplójába végre bekerülhetett a hőn áhított bejegyzés: férjhez megy?

Ha Renée Zellwegerre nézünk, bizony nehéz benne felismerni azt a bizonyos dundi és esetlen csajszit, és azt sem könnyű elhinni, hogy ez a karcsú, magabiztos lány valójában már túlvan a negyedik X-en is. Ám hiába a gyönyörű külső, a való életben Renée-nek mégsem sikerült megtalálnia a nagy szerelmet. Egészen mostanáig, mivel egy szemfüles fotós kiszúrta, hogy csaknem két órát töltött el egy áruházban, esküvői kellékek közt válogatva, majd hatalmas szatyorral távozott az üzletből.

Amikor aztán kérdőre vonta, a válasz mindössze egy sejtelmes mosoly volt. A RadarOnline nevű angol bulvárlap ugyanakkor úgy tudja, hogy Renée az elegáns üzletben nem menyasszonyi ruhát, csupán néhány kosztümöt vásárolt magának. Zellweger kisasszony 2005-ben már belekóstolt a házasságba, amikor szó szerint pillanatok alatt házasodtak össze Kenny Chesney country-énekessel, még eljegyzésre sem volt idő, ám alig 4 hónappal később érvénytelenítették a házasságot.

Mostani szerelme, Bradley Cooper szintén túlvan már egy sikertelen házasságon, ezúttal az egy éve együtt járó pár bízik abban, hogy ha elhatározzák magukat, sikeresebb lehet mindkettejük számára a második próbálkozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.