Alul-felül minden kivolt...

Kínos fotók - Majdnem kiesett a ruhájából Amy Winehouse!

Igen csinosan és szexisen jelent meg egy rendezvényen az aranytorkú énekesnő, olyan rövid ruhát választott viszont, hogy elég volt egy véletlen botlás...

Amy Winehouse majdnem kiesett a ruhájából! képgaléria

2010.07.15 11:45ma.hu

Határozottan jól mutatott Amy Winehouse a minap egy szórakozóhelyen, ahol hosszú, vörös körmökkel, igényes, visszafogott sminkkel és frizurával tűnt fel, valamint egy csinos miniruhában.

Reg és Amy június óta mutatkoznak együtt - Fotó: Opticphotos

Nos, utóbbival már akadtak gondok - Amy rettentő büszke pár hónapja megcsináltatott kebleire, ezért azokat minden alkalommal közszemlére teszi.

A lila miniruhában azonban nemcsak felül, alul is szinte mindene kilátszott... Derekán egy széles öv feszült, talán csak ez akadályozta meg, hogy a ruha ne csússzon még feljebb!

Amy azonban egy váratlan botlás után kis híján mindenét kivillantotta az iparkodó fotósok előtt...

Az énekesnő egyébként új kedvesével jelent meg a rendezvényen - bár többször is szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy Amy visszament volt férjéhez, Blake Fielder-Civil-hez, jelenleg egy fiatal rendezővel, Reg Traviss-szel jár.

Boldog és kisimult Amy Winehouse!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.