Barátai tudták: a lányokat is szereti...

Dögös fotók - Amy Winehouse: Biszex vagyok! Na és?

Azt teszi, ami jólesik - szögezte le az aranytorkú énekesnő, akiről a minap kiderült: sok más celebtársához hasonlóan nemcsak férfiakkal érzi jól magát az ágyban. Amy Winehouse-t nem érdekli mások véleménye.

Nézze meg Amy izgató új kebleit! képgaléria

2010.02.03 15:30ma.hu

Nem Amy Winehouse az első, aki mostanság tiszta vizet önt a pohárba. Az énekesnő előtt már többek között Fergie, Pink és Megan Fox is bevallotta, hogy a szexet nemcsak pasikkal élvezi.

Az örök szerelem: Blake és Amy

Sőt, még az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart is tett olyan kijelentést, miszerint ő inkább leszbikus, ám valószínűleg csak a Robert Pattinson-ról és róla terjengő pletykákat igyekezett kétségbeesetten eloszlatni - hozzátesszük, nem sok sikerrel.

Amy Winehouse-szal kapcsolatban nem titok, hogy a tehetséges sztár, bár 2009-ben, két évvel esküvőjük után elvált hivatalosan is férjétől, Blake Fielder-Civiltől, máig szereti őt. Barátainak azonban meglepő kijelentést tett nemrég - tudta meg a News Of The World.

Elárulta, attól, hogy neki voltak kapcsolatai nőkkel is, még továbbra is Blake-et szereti.

Úgy érzi, van valami, ami miatt nagyon jó dolog nőkkel együtt lenni. Neki ez jólesik, és azt tesz, amit akar - szögezte le a harcias énekesnő.

A titkot elkotyogó ismerős azt sem rejtette véka alá, hogy Amy-nek a Girls Aloud sztárja, Cheryl Cole tetszett nagyon...

Amy Winehouse bevallotta, hogy bűnös!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.