Folyton új melleit fogdossa az énekesnő

Dögös cicis képek: Legközelebb Amy Winehouse fenekét pumpálják?

Nem kis döbbenetet okozott nemrég az énekesnő, amikor a kósza pletykák után valóban mindenki tudtára adta, hogy műmelleket csináltatott. Mostani ötlete azonban egy kissé őrültségnek hangzik.

Amy Winehouse izgató új keblei: mellbimbója is kilátszott! képgaléria

2009.11.11 11:25ma.hu

Amy Winehouse nem bízta a véletlenre a dolgokat - Hosszabb ideje keringtek a hírek róla, hogy plasztikáztatta kebleit.

Nemrég olyan vadítóan szexi ruhában jelent meg egy esti partin, hogy azonnal minden kétséget eloszlatott a melleit illetően...Idomai nemcsak kidagadtak a ruhájából, de az egyik keble alaposan ki is buggyant.

Nem elégedett a hátsójával Amy

Amy új formáit még az édesapja, Mitch Winehouse is dícsérte, szupernek nevezte az egyik show-műsorban, amit aztán egyesek kissé ízléstelen akciónak ítéltek.

Az énekesnőt mindenesetre megszállhatta az "ihlet", mivel a The Sun brit lap értesülései szerint szépen sikerült keblei után a popsiján is igazíttatni szeretne...

Állítólag hasonló méretekre vágyik, mint a fekete szépség, Kim Kardashian hátsója, ám törékeny termetét aligha lehetne egy olyan popsival elképzelni.

Amy Winehouse egy barátja szerint annyira bele van esve új melleibe, hogy nem tudja megállni állandó tapogatásukat és barátainak is mutogatja őket...

Újra igazán nőiesnek érzi magát, és szeretne gömbölyűbb lenni, mint egykor. Úgy gondolja, hogy a feneke átformálásával valóban olyan alakja lehetne, amilyenre mindig vágyott.

Saját apja nyomja le Amy Winehouse-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.