Kiverte a biztosítékot a kedves papa

Szexi fotók - "Szuperek!" Apja csípi Amy Winehouse cicijét!

Bár korábban csak találgatások voltak róla, mostmár a jelek szerint biztosak lehetünk abban, hogy a tehetséges sztár mellplasztikán esett át - a saját apja egekig magasztalta!

Amy Winehouse tényleg új melleket kapott? képgaléria

2009.10.26 16:25ma.hu

Némileg meghökkentette a This Morning című műsor nézőit és a stúdióban levőket Amy Winehouse édesapja.

Mitch Winehouse, aki korábban is mindvégig lánya mellett állt, amikor az énekesnő a poklok poklát járta és többször került kórházba dropgfüggősége miatt, örömmel újságolta, hogy Amy nagyon jól érzi magát.

Mitch és híres lánya, Amy - Fotó: glosslip

A papa lelkesen mesélte, hogy lánya végre újra a régi, rendbejött lelkileg, de testileg is komoly változásokon van túl.

Beismerte, hogy Amy-nek mellműtétje volt, méghozzá a következő szavakkal: "Fantasztikus a lányom! A keblei szintén szuperek, jól vannak!"

Mitch Winehouse ezt követően kapcsolt, hogy talán ilyesmit nem kellett volna mondania, de végül csak megerősítette, hogy Amy remekül mutat.

Az énekesnő mindenesetre valóban sokkal jobban fest, mint hónapokkal ezelőtt.

Megváltoztatta a haját, keze a régi, ápolatlan helyett most igazán szép, állítólag a fogait is egytől-egyig rendbehozatta.

Más stílusú ruhákat visel és sokkal nőiesebb, mint volt, melyhez persze hozzájárulhat az is, hogy büszkén viseli új kebleit.

Milliókból bulizik Amy Winehouse?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.