Az énekesnő vissza akar menni férjéhez!

Amy Winehouse folyton könyörög és vergődik...

Amy Winehouse és volt férje, Blake Fielder-Civil válási papírjain még jóformán a tinta sem száradt meg, az énekesnő állítólag máris könyörög, hogy fogadja őt vissza az ex.

Újra együtt lesznek? Amy és Blake korábbi közös képei! képgaléria

2009.08.24 18:20ma.hu
Amy hétvégén a V Festivalon lépett fel!

Néhány nappal válásuk véglegesítése után Fielder bensőséges titkokat árult el kettejük kapcsolatáról és arról, hogy a válás ellenére egykori párja megpróbálta visszakönyörögni magát hozzá, és megbocsátani neki mindent.

A pletykák szerint már meg is beszéltek egy randevút akkorra, amikor a férfit kiengedik az elvonóról…

- "Most beszéltünk egymással hónapok óta először. Ugyanannyira szeretem mint azelőtt. És tudom, hogy ő is engem, annak ellenére, hogy elválunk. Talán most van itt az ideje ennek.

És most leszünk képesek rendesen csinálni. Gyönyörűen néz ki, egészséges és arra az Amy-re emlékeztet, akit megismertem. Még mindig viseli az eljeygzési gyűrűmet és ez elképesztően sokat jelent
." - mesélte Blake a Dailymailnek.

A pár különben 2007-ben házasodott össze egy alig öt hónapos ismeretség után.

A következő két évben azonban szinte alig voltak együtt, hiszen vagy elképesztően be voltak drogozva, vagy elvonón voltak, vagy a férj volt éppen börtönben.

Amy a bíróságon elismerte hűtlenségét, így ért véget a viharos kapcsolat. Fielder-Civil egyébként jelenleg azért van elvonón, mert megbukott egy, a bíróság által elrendelt drogteszten.

Megint vádat emeltek Amy Winehouse ellen!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.