Puffanás a visszatérő koncerten!

Nézze meg! Égő - Amy Winehouse fenékre esett a színpadon!

Botrányosra sikeredett az énekesnő visszatérő koncertje St. Lucián - A dzsesszfesztiválon szerette volna újra megmutatni magát Amy Winehouse, ám füttykoncert lett a dologból, és ez még nem minden.

Amy Winehouse énekelt St. Lucián - majd fenékre esett a színpadon! képgaléria

2009.05.11 10:10ma.hu

Hónapokon át Saint Lucián kezeltette magát drogfüggősége miatt Amy Winehouse, ahol a róla megjelent fotók tanúsága szerint szemmel láthatóan egyre jobban érezte magát.

Azt ugyanakkor a korábbi hírek sem erősítették meg, hogy az elvonókúra tökéletesen sikerült volna...

A múlt héten ismét a kórházban kötött ki - szóvivője szerint azért, mert kiszáradt.

Emiatt esett össze - a rossznyelvek szerint ismét jól ismert barátja, az alkohol rendezte le az énekesnőt...

Amy Winehouse azonban úgy gondolta, mivel az ott töltött időszak alatt igen megszerette a szigetet, visszatérő koncertjét is St. Lucián rendezi, a dzsesszfesztivál keretében - adta hírül a Daily Mail.

Csakhogy a sztár nem volt a topon: a színpadon is ingatag lábakon állt, szemmel láthatóan tántorgott, és sajnos a hangja sem volt az igazi - ami miatt a koncert közben több füttyszó is felhangzott...

Egy, a lapnak nyilatkozó szemtanú szerint Amy alig tudta tartani magát, majd egy szerencsétlen pillanatban összeakadtak a lábai és fenékre esett!

A zenésztársai segítették fel - a koncertet be kellett fejezni, Amy-t pedig úgy cibálták le a színpadról a szervezők...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.